Illbruck - SP925 Tekutá membrána 600ML + dárek k objednávce nad 1000Kč
Kód: SP926Potřebujete poradit s výběrem?
Položit dotaz
+420 722 652 777
(po-pá: 8:00-16:00)
PRODUKTŮ SKLADEM
GARANCE KVALITNÍHO NÁTĚRU
NEJVĚTŠÍ VÝBĚR
barev na dřevo v ČR
Detailní popis produktu
Aplikace
SP925 je nízkoviskózní pastovitá hmota na bázi technologie hybridního polymeru. Je chemicky neutrální a kompatibilní s většinou běžných stavebních podkladů. SP925 vytvrzuje prostřednictvím reakce se vzdušnou vlhkostí a vytváří pružný a vzduchotěsný povlak (izolační membránu) odolný vůči povětrnostním podmínkám a UV záření. SP925 se vyznačuje skvělou přilnavostí, a to i na mírně vlhkých površích.
Produkt je určen pro aplikace v exteriéru, které nespadají do kategorií určených normou ČSN EN 15 651: 1 až 4
- HLAVNÍ VÝHODY
- Snadné utěsnění složitých malých spojů
- Jednoduchá manipulace
- Výborná roztíratelnost štětcem
- Možnost nanášení rozstřikem
- Rychlé vytvrzování
- Bez rozpouštědel, izokyanátů a silikonu
- Vhodné i na navlhlé podklady
Technická data:
Charakteristika | Zkušební metoda | Výsledek |
Materiál | hybridní polymer | |
Typ vytvrzování | při kontaktu s vlhkostí | |
Objemová hmotnost | DIN 52 451-A | cca 1.3 g/cm3 |
Tvrdost dle Shore A | DIN 53505 | 30 |
Vytvoření povrchové slupky | cca 20 min. (+23 °C / 50% R. V.) | |
Doba zaschnutí na dotek | cca 20 až 30 min. (+23 °C / 50% R. V. ) | |
Rychlost vytvrzování | 2.2 mm / 1. den (+ 23 °C / 50% R.V.) | |
Smrštění po vytvrzení | DIN 52 451 | 3.00% |
E-modul při 100% natažení | EN 53504 S2 | cca 0.6 N/mm2 |
Pevnost v tahu | EN 53504 S2 | 2.1 N/mm2 |
Protažení při přetržení | EN 53504 S2 | cca 360 % |
Faktor dizúzního odporu | EN ISO 12572 | cca 1470 |
Konzistence | EN 27390 | Tixotropní (nestékající) |
Teplotní odolnost | -40 °C až +90 °C | |
Aplikační teplota | +5 °C až +40 °C | |
Skladování | Skladujte ve stínu a v suchu při +5 °C až +25 °C | |
Skladovatelnost | 12 měsíců v neotevřeném originálním balení |
Doplňkové parametry
Kategorie: | Illbruck CHEMIE |
---|---|
Objem v litrech: | 0,6L |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.